Ninjamamma

ninjamamma » Blogg » Kjenner på livet

Kjenner på livet

I dag er mandagen her igjen, det innebærer at jeg må kle ninja og meg og ut i den store verden, enten jeg vil eller ei. Men i dag kjenner jeg at det er ekstra tungt å måtte gjøre noe som helst som ikke er innenfor di 4 veggene som er så trygge og gode å ha rundt seg. Ninja ligger å sover, og jeg sitter å kjenner på uroen i kroppen min, den ekle rastløsheten som jeg føler sitter som limt fast i kroppen min for tiden. 

Den rastløsheten som gjør at jeg ikke får slappet av, og heller ikke får gjort noe av betydning her hjemme. Den som gir meg dårlig samvittighet for at jeg ikke får unna gårsdagens rot, for jeg klarer ikke å samle meg nok til å få organisert hodet mitt. 

Jeg feiret bursdagen min på lørdag (hurra for meg) på cafe med ninja og ninjapappa. Vi hadde en flott og rolig dag, først cafe og så en tur rundt i byen og kikket på verden til jeg innså at det var alt for mange mennesker ute til at jeg følte meg komfortabel. Men det ble en fin dag, for jeg var innstilt på å ha en fin dag. I dag vil jeg ha en fin dag, men hodet og kroppen vil ikke helt være enig. 

Så hvorfor kan ikke jeg bare være hjemme og slappe av med ninja? Jeg har mange grunner til det, og siden den siste tiden har vært preget av brutal ærlighet fra min siden ovenfor mine nærmeste, så kan jeg like gjerne være ærlig her også. Jeg går en dag i uken (mandager) å tar tisseprøver på legekontoret for å sjekke at jeg ikke drikker alkohol. Dette ble jeg pålagt av nav å gjøre under svangerskapet, og har valgt å fortsette å ta på frivillig basis frem til ninja er 1 år. 

Har i perioder tydd til alkohol for å slippe å ta ansvar og for å slippe å takle problemene jeg har hatt gjennom livet. Men har aldri følt at det har vært et problem, og det har heller ikke vært noe problem å ta avgjørelsen om å bli avholds nå som ninja er født. Men nav ville gjerne at jeg tok disse prøvene, og jeg ville gjerne vise at jeg ikke trenger alkohol i livet mitt selv etter at ninja ble født. 

Så derfor må jeg på tur hver mandag, for å bevise for verden at jeg ikke har et problem og for å bevise for meg selv at jeg tok et rett valg med å kutte ut alkohol fullstendig. Men noen mandager er tøffere enn andre å finne motivasjonen til å gå den turen, til å finne den motivasjonen til å kjenne på livet. Den uroen og rastløsheten tar fra meg all lyst til å gjøre noe, og slike dager er ekstra tunge når det kommer til å finne lyst og motivasjon til å gjøre noe som helst. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

hits